Po mé neúspěšné výpravě z jara jsme si řekli s kolegou Zdeňkem, že letos na podzim zkusíme novou vodu v Itálii .Po úspěšném telefonátu moji sestry bylo objednáno na první týden v říjnu.Půl roku jsme sháněli informace o revíru a jaké boilie vzít bohužel bezúspěšně.Tak jsme risknuli sladké v podobě Monster Jahody,Banánu a Ananasu a na poslední chvíli ještě vzali Liver Garlic což se ukázalo jako super tah.
Po příjezdu nás majitele vřele přivítali a ukázaly nám místo . Poradily kam a jak vnadit a nahazovat.Hned první noc jsme měli 2 záběry ale od menších kaprů.Brzy ráno nás vzbudil no jak to každý rybář zná skákaní ryb.Zdeněk stáhnul jednu udici a hodil to přesně tam kde se ryby ukazovali a za 30 minut byl na břehu krásný 15kg šupináč který neodolal Monster Jahodě.Po tomto úspěšném zdoláni se celkem nic nedělo až na několik málo záběrů.Nevěděli jsem čím to může být že ryby se ukazují ryjou do dna a my nemůžeme udělat záběr.Zkoušeli jsme malé průměry samostatné pop up,ale stále nic..Po rozhovoru s italskými kolegy nám bylo doporučeno zkusit garlic ....a to v průměru 20mm .No po pravdě jsme na ne hleděli jak na blbce protože jak je známo o italských vodách kapři preferuji sladké a malé průměry.Tak jsme každý na jednu nastražili 20mm Liver Garlic.Přišel jeden záběr za druhým.Na podložku se dostalo přes 30 kaprů v rozmezí 8-16kg a jeden krásný jeseter o váze 21 kg.A za vše děkujeme skvělé kuličce Česneku JMimochodem italský Garlic s tím co vyrábí Radek se nedá srovnávat stačí komentář Italů : Very strong..Very good J
Po parádním týdnu kdy jsem nachytali spousty kapru a i sumečků jsme si s kolegou domluvili místo i na jaře příštího roku.O výpravě Vás budu určitě informovat.
Měj te se hezky a ať vám to všem jezdí přeje Pitrs Speilberg a Zdeněk.