BON BAG Rizoto z quinoa ‘’Anjou’’se šalotkou
BON BAG Černá čočka Beluga s červenou cibulí
BON BAG Francouzský « Cassoulet » s kachním konfitem
BON BAG Kachní stehno na pomerančích
BON BAG Hovězí na mrkvi
BON BAG Hovězí ragů« Carbonade » s klášterním pivem
BON BAG Slepičí stehno s šafránovo-kurkumovou omáčkou
BON BAG Kuřecí steak na zeleném kari s kokosovým mlékem
BON BAG Jehněčí plec s indickým kořením a kokosovým mlékem
BON BAG Kachní prso na thajský způsob
BON BAG Kuřecí prsa s mořskou řasou "NORI"
BON BAG Telecí závitek s omáčkou sherry a estragonem
BON BAG Hovězí líčka na červeném víně a pepřem « Espelette »
BON BAG Kachní« Choucroute »s Ryzlinkem
BON BAG Dušené jehněčí se sušenými rajčaty
BON BAG Vepřové medailónky na šalotce s červeným pomerančem
BON BAG Kuřecí paličky « À l’Angevine » smetanová omáčka s lanýži
BON BAG Francouzský divočák na brusinkách